Яке харчування під час подорожі яхтою?

Харчуємося Переважно на Борту
Для цього у нас є все необхідне: кухня, що обладнана газовою пічкою, мийкою, посудом для приготування та споживання їжі, холодильником. Останній щоправда, якщо яхта не має сонячних панелей, працює лише при наявності живлення з берегу або при заведеному двигуні. Що ускладнює зберігання свіжих м'яса та риби. Харчування на борту пропонується за замовчуванням тому, що суттєво дешевше, ніж в ресторанах та тавернах. Втім, при бажанні команди харчуватися переважно на березі, нічого цьому не заважає.

Продукти Закуповуємо на Весь Тиждень Перед Початком Подорожі
Для цього зазвичай у місці базування яхти є кілька супермаркетів на вибір. В них часто передбачена безкоштовна доставка покупок на борт.  

Харчування Триразове
Щільні сніданок та вечеря відбуваються під час стоянки — біля причалу або на якорі. Обідній перекус (або кілька) значно простіший через те, що відбувається на ходу. Зазвичай це фрукти та бутерброди.

Капітан — по Можливості і Кухар
Якщо дозволяють обставини — куховарить капітан. Втім, якщо вас спіткає бажання здивувати команду своєю фірмовою стравою, він пручатися не буде. 

Меню — Мікс зі Страв Кухні Середземноморських Країн
Обкатаний багаторічною практикою, дбайливо виважений і збалансований. В раціоні багато овочів, фруктів, молочних продуктів та яєць. 

М'ясні та Рибні Страви не Передбачаються
Через вищезгадані особливості бортового холодильника. А також через те, що капітан не їсть м'яса і майже не їсть риби, тому не вміє їх готувати. Втім, за наявності в команді тямущого рибалки швидше за все щодня буде свіжа риба. Також можна запастися різноманітними консервованими продуктами.  


Можливість Вечеряти на Березі
У місцевих рибальських ресторанах (Туреччина) або тавернах (Греція)  
і ознайомитися з оригінальною місцевою кухнею. Один такий візит в ресторан запланований, при бажанні їх може бути декілька.