ВІДПОЧИНОК НА ЯХТІ


Досі вважаєш подорож яхтою відпочинком для обраних? Вітаю! Сьогодні обраний ти! Дивись неймовірні пропозиції саме для тебе. Обирай за своїм бюджетом, залучай друзів, отримуй персональну знижку!


ЩО ЦЕ ЗА ВІДПОЧИНОК?

Протягом тижня ви подорожуєте з усіма зручностями вздовж узбережжя, що вражає своєю красою. Від однієї затишної затоки до іншої. Від острова до острова. Від пляжу до пляжу. Щодня ви бачите нові міста, здійснюєте нові відкриття. Знайомитеся зі справжньою культурою країни перебування та особливостями національної кухні. Відвідуєте історичні та природні пам'ятки, до яких неможливо потрапити в інший спосіб, ніж на яхті.

Оточення і краєвиди навколо вас постійно змінюються. Кожен день такої подорожі наповнений яскравими емоціями і новими враженнями. Летіти над хвилями під свист вітру в снастях та ляскання вітрил. Ловити солоні бризки в обличчя. Долучитися до керування вітрильником. Купатися у кришталево чистому морі коли під тобою кілометрова прірва, і у затишних бірюзових лагунах. Спостерігати велетенських морських черепах і спілкуватися з дельфінами. Рибалити та займатися сноркелінгом. Зустрічати схід сонця в мальовничих безлюдних затоках. Гуляти величними горами, проваллями та каньйонами. Відвідувати загадкові залишки давніх міст. З усього цього складаються подорожі, які я пропоную.

Мандрівки під вітрилами це не тільки відпочинок, а й справжні пригоди! На час подорожі Ви отримаєте змогу повністю змінити звичний спосіб життя і стати матросом — членом команди вітрильника. Ви навчитеся вправлятися зі стерном та вітрилами, в'язати морські вузли. За тиждень ви станете справжнім морським вовком!  

ПЕРЕДИВИТИСЯ ВІДЕО З МИНУЛИХ ПОДОРОЖЕЙ >>>

ПЕРЕДИВИТИСЯ ФОТО З МИНУЛИХ ПОДОРОЖЕЙ >>>

ЧАСТІ ПИТАННЯ (F.A.Q.) >>>


ЯКА ВАРТІСТЬ?

Вартість подорожі на яхті така ж, як і вартість готельного відпочинку в Єгипті або Туреччині. Але якщо ви відпочиваєте у готелі і захочете побачити щось, крім одного пляжу та краєвиду з одного вікна — доведеться купувати екскурсії, якось харчуватися в дорозі. Це додаткові, непередбачувані витрати.  

Яхта ж — це одночасно і засіб пересування, і житло. І у вартість яхтенного туру входить все. Ви подорожуєте дбайливо створеним маршрутом, відвідуєте різноманітні цікавинки фактично у пловучому готелі. Ви маєте спальне місце, побутові зручності як то душ і туалет. А також кухню і капітана, що за сумісництвом і кухар.

ДОКЛАДНІШЕ ПРО ВАРТІСТЬ ЯХТЕННИХ ТУРІВ >>>


ДЕ ЦЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ?

Ваша перша подорож яхтою відбудеться в Туреччині. Тут найбільш комфортні та безпечні умови для знайомства зі специфікою вітрильних мандрівок. Сезон тут триває з квітня по листопад.
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ПОДОРОЖІ ЯХТОЮ В ТУРЕЧЧИНІ >>>

Середземномор'я — ідеальне місце для яхтингу. Крім Туреччини варто познайомитися з моря з Грецією, Італією, Францією, Іспанією. Це краще робити з травня по жовтень. Однак влітку тут буває надто спекотно.
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ПОДОРОЖІ ЯХТОЮ В ГРЕЦІЇ >>>

Тому якщо хочеться прохолоди — варто розглянути варіант Азорських островів або навіть Норвегії.
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ПОДОРОЖІ ЯХТОЮ НА АЗОРСЬКИХ ОСТРОВАХ >>>

Взимку ж вибір не менший — від відносно бюджетних Канарських островів до Карибів, Тайланду і навіть Французької Полінезії.


ЯК ЦЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ?

В Туреччині, Греції, на Азорських островах регулярно влаштовуються групові тури. Вони організовані на конкретні дати. Команди — збірні. Місця продаються по одному (місце в каюті) або по два (каюта).
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ГРУПОВІ ЯХТОВІ ТУРИ >>>


ЗАМОВИТИ УЧАСТЬ У ГРУПОВІЙ ПОДОРОЖІ ЯХТОЮ
ЗАМОВИТИ УЧАСТЬ У ПОДОРОЖІ ЯХТОЮ

Подорожі на замовлення (приватні) доступні де завгодно, де наявна оренда яхт. Команда повністю ваша — друзі, родичі, колеги. Тому дати, маршрут та інші особливості обираєте ви.
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ПОДОРОЖІ ЯХТОЮ НА ЗАМОВЛЕННЯ (ПРИВАТНІ)  >>>


ЗАМОВИТИ ПРИВАТНИЙ ТУР ЯХТОЮ
ЗАМОВИТИ ПРИВАТНИЙ ТУР ЯХТОЮ

Якщо ви маєте бажання прийняти участь у подорожі на яхті, але не визначилися з датами та кількістю учасників — ПОВІДОМТЕ ПРО СВОЇ НАМІРИ. В такому разі ви будете отримувати персональні сповіщення про варіанти подорожей, до яких ви зможете долучитися.

Ви можете замовити додаткову подорож перед або після яхтової. Це дозволить вам отримати різноманітну відпустку на 2-3 тижні.
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ДОДАТКОВІ ТУРИ >>>


ЗАМОВИТИ ДОДАТКОВУ МАНДРІВКУ


ЯК КУПИТИ?

Будь ласка, ВИЙДІТЬ НА ЗВ'ЯЗОК у зручний для вас спосіб. Ми обговоримо всі деталі, щоб обрати найкращий для вас варіант подорожі. 



ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ: ПРО ПОДОРОЖІ ЯХТАМИ ЗА 7 ХВИЛИН



НА ГОЛОВНУ